Feurich flyygelit

FEURICH MOD. 162 - DYNAMIC I

Mallimme "162 - Dynamic I" on suosittu opetus- ja kotisoitin maailmanlaajuisesti. Yhtenä harvoista kokoisistaan flyygeleistä se tarjoaa täydellisen äänikokemuksen bassoääniä myöten. Viritettävyys on huippuluokkaa

Paulellon "ruostumaton" kielilanka on innovaatio, joka parantaa merkittävästi pianon ääntä ja pitkäikäisyyttä. Mod. 162 - Dynamic I tarjoaa poikkeuksellisen dynaamisen alueen ja hienon kirkkauden kokoonsa nähden.
- vain 162 cm pitkä
- ihanteellinen kotikäytöön
- vaikuttava basso tämän kokoiselle flyygelille- puhdas ääni koko äänispektrin alueella
- duplex-skaalaus takaa vertaansa vailla olevan kirkkauden diskanttialueella- ilmastonkestävä, monikerroksinen äänipohja
- ruostumaton Paulello-kielilanka
- innovatiivinen FEURICH-toiminto nopeaa ja tarkkaa kosketusta varten
- Wurzen AA-laatuiset vasarahuovat
- mustat puiset koskettimet takaavat erityisen aidon soittotuntuman
- FEURICH nuottijalusta, jossa on integroitu LED-valaisin (vain mustissa tai valkoisissa malleissa).

Kaikkien FEURICH-soittimien tapaan Mod. 162 - Dynamic I on saatavana innovatiivisella uudella neljännellä pedaalilla - Pédal Harmonique - joka tarjoaa tälle modernille akustiselle flyygelille laajennetun valikoiman ilmeikkäitä sointivärejä.

Flyygeli Mod. 162 - Dynamic I on saatavana useissa eri väreissä, ja se voidaan lisäksi varustaa FEURICHin Silent System äänenvaimennusjärjestelmällä. Haluatko tietää lisää tästä instrumentista? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Hinta; Musta kiiltävä (kromi) 14600€, Valkoinen (kromi) 14950€

FEURICH MOD. 179 - DYNAMIC II

Malli 179 - Dynamic II on voimakas ja tasapainoinen flyygeli, jonka sointi on monipuolinen ja erittäin pitkäkestoinen. Uuden valurungon ja optimoidun toiminnan ansiosta se on vieläkin parempi kuin edeltäjämalli 178, joka voitti Diapason-palkinnon "Best Grand Piano under 30 000 Euros". Loistava äänentoisto on osoittautunut hyväksi monissa pienemmissä konserttisaleissa ympäri maailmaa.

Erittäin leveä rakenne, jossa on laajennettu äänipohjapinta-ala, tuottaa kauniin, pitkäkestoisen äänen ja puhtaat, täyteläiset bassot. Ilmastonkestävä laminoitu äänipohja yhdistettynä CNC-työstettyyn valurautarunkoon takaa erinomaisen virityksen pitävyyden, ja innovatiivinen Paulellon kielilanka parantaa merkittävästi ääntä ja kestävyyttä.

- Laajennettu äänipohjapinta-ala takaa poikkeuksellisen täyteläisen ja harmonisen äänen.

- duplex-skaalaus takaa vertaansa vailla olevan kirkkauden diskanttialueella.

- ilmastonkestävä monikerroksinen äänipohja ja ruostumaton Paulello-jousilanka

- innovatiivinen FEURICH-toiminto nopeaa ja tarkkaa kosketusta varten

- Wurzen AA-laatuiset vasarahuovat

- mustat puiset koskettimet takaavat erityisen aidon soittotuntuman

- FEURICH nuottijalusta, jossa on integroitu häikäisemätön LED-valaisin (vain mustat tai valkoiset mallit).

Kaikkien FEURICH-soittimien tapaan Mod. 179 - Dynamic II on saatavana innovatiivisella uudella neljännellä pedaalilla - Pédale Harmonique - joka tarjoaa tälle modernille akustiselle pianolle laajennetun valikoiman ilmeikkäitä sointivärejä.

Mod. 179 - Dynamic II on saatavana eri väreissä, ja se voidaan lisäksi varustaa FEURICHin Silent System äänenvaimennusjärjestelmällä. Haluatko tietää lisää tästä instrumentista? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Hinta; Musta kiiltävä (kromi) 17400€ Valkoinen kiiltävä (kromi) 17950€

FEURICH MOD. 218-Concert I

Uuden, innovatiivisen FEURICH-konserttisarjan ensimmäinen malli on luotu tiiviissä yhteistyössä tunnetun pianosuunnittelijan Stephen Paulellon kanssa. Puolikonserttisoittimen ainutlaatuinen rakenne asettaa täysin uudet laatu- ja äänistandardit. Mod. 218 - Concert I:ssä käytetään vain parhaita materiaaleja ja komponentteja. Rennerin korkealaatuiset vasarat, joissa on aitoa lampaanvillaa "Weickert-Spezial", ja Tonewoodin parhaasta puusta valmistettu ensiluokkainen äänipohja muodostavat tämän ainutlaatuisen soittimen perustan.

Mod. 218 - Concert I yhdistää FEURICHin tunnetun rikkaan, lämpimän ja ilmeikkään soinnin vaikuttavaan selkeyteen, tarkkuuteen ja dynaamiseen monipuolisuuteen. Optimoitu toiminta ja huolellinen valmistus takaavat turvallisen ja hallitun kosketuksen hienoimmasta pianissimosta ilmaisuvoimaisimpaan forteen. Mod. 218 - Concert I on käytössä lukuisissa äänitysstudioissa sekä pienissä ja keskisuurissa konserttisaleissa ympäri maailmaa.

- erinomainen äänentoisto

- erinomainen johdonmukaisuus koko äänispektrin alueella

- Stephen Paulellon ainutlaatuinen kokonaissuunnittelu

- innovatiivinen FEURICH-toiminto nopeaa ja tarkkaa kosketusta varten

- ruostumaton Paulello-kielilanka

- Rennerin vasarat, joissa on aitoa lampaanvillaa "Weickert-Spezial".

- mustat puiset koskettimet takaavat erityisen aidon soittotuntuman

- FEURICH-musiikkiteline, jossa on integroitu häikäisemätön LED-valaisin

Kaikkien FEURICH-soittimien tapaan Mod. 218 - Concert I on saatavana innovatiivisella uudella neljännellä pedaalilla - Pédale Harmonique - joka tarjoaa tälle modernille akustiselle pianolle laajennetun valikoiman ilmaisullisia sävyjä.

Mod. 218 - Concert I on saatavana mustana, jossa on kullanpunainen valurunko, messinkiset helat ja viininpunaiset huovat tai harmaa valurunko, kromiset helat ja mustat huovat, ja se voidaan myös varustaa FEURICHin Silent System äänenvaimennusjärjestelmällä. Haluatko tietää lisää? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Hinta; Musta kiiltävä (kromi) 27300€, Valkoinen kiiltävä (kromi) 28300€