FEURICH MOD. 122- UNIVERSAL

Palkittu bestsellerimme tekee vaikutuksen hienostuneella tekniikalla ja rakkaudella toteutetuilla yksityiskohdilla sekä eloisalla ja voimakkaalla äänellä. FEURICHin innovatiivinen toiminta mahdollistaa sekä herkän pianissimon että vaikuttavan fortissimon, ja se ylittää muut vastaavan kokoiset pianot.

Pianomme Mod. 122 - Universal on jo kahdesti saanut Diapason-lehden Golden Tuning Fork -palkinnon "luokkansa parhaasta pianosta". Yhä useammat koulut ja oppilaitokset ympäri maailmaa käyttävät sitä harjoituksissa ja oppitunneilla.

- uskomattomat sävyvärit koko tuotevalikoimassa

- vankka ja kestävä rakenne

- korkealaatuinen kuusinen kaikupohja, jossa on lisäksi erikoislaminointi erinomaisen äänen- ja ilmastovakauden takaamiseksi.

- tarkka FEURICH-toiminta ilman muoviosia

- vasarat hienointa australialaista villaa

- poikkeuksellinen dynaaminen alue

- FEURICH-moderaattoripedaali hiljaiseen soittoon - ei häiritse naapureita!

Asiantuntijatiimimme kehittää mallia jatkuvasti edelleen, jotta sen laatuetu muihin merkkipianoihin nähden kasvaisi entisestään ja jotta ilmastovakautta voitaisiin optimoida.

Kaikkien FEURICH-pianojen tapaan on saatavana mustaksi tai valkoiseksi kiillotettuna messinki tai kromiosin ja lisäksi pähkinä kiiltävä, mahonki kiiltävä, tammi musta satiini, mahonki satiini, pähkinä satiini sekä pyökki satiini. Soitin voidaan lisäksi varustaa FEURICH Silencer System -järjestelmällä. Haluatko tietää lisää tästä instrumentista? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Valitse variaatio:

6 950,00 €