Palvelut

Kuljetus

Toteutamme soitinkuljetukset huolella ja ammattitaidolla. Hoidamme soitinkuljetukset tarkoitukseen sopivalla laadukkaalla kalustolla Etelä-Suomen alueella. Soitinkuljetuspalveluamme käytetään usein muuttojen yhteydessä. Varmistamme, että soittimesi saapuu perille vahingoittumattomana.

Viritykset

Huolehdi säännöllisestä pianonvirityksestä. Pianonviritys on ammattilaisen suorittama toimenpide, jolla soittimesi pysyy hyvässä kunnossa. Viritämme pianot ja flyygelit jo yli 30 vuoden kokemuksella. Virityspalvelumme jälki on taitavaa ja kattavaa, joten voit luottaa työmme laatuun.

Virityspalvelumme palvelee Salon lisäksi myös lähikuntien alueella.

Tilaa viritys numerosta: 

0400 123 555

Ota yhteyttä

Korjaukset ja entisöinnit

Tarjoamme myös flyygelien ja pianojen korjaukset ammattitaitoisesti Salossa. Toteutamme myös haastavat korjaukset pianojen ja flyygelien sisä- ja ulkopuolella. Entisöintiin erikoistunut ammattilainen suorittaa entisöinnit pianoihin ja flyygeleihin. Entisöinnillä palautetaan soittimen alkuperäinen loisto.

Ota yhteyttä

.

Soitinvuokraus

Tarvitsetko soittimen konserttiin, häihin tai vaikka syntymäpäiville? Meiltä voit vuokrata pianon tai flyygelin järjestämääsi tapahtumaan reiluun hintaan! Voit tulla itse valitsemaan liikkeestämme soittimen tai voimme suositella sinulle sellaista.

Vuokraa soitin numerosta:

0400 123 555

Ota yhteyttä

Maalaukset

Mikäli omistat vanhan pianon, jonka väri ei miellytä silmää, niin voit pyytää meiltä tarjouksen sen maalauttamiseksi uudelleen. Mikäli löydät liikkeestämme pianon joka teknisesti miellyttää, mutta väri ei, niin halutessasi saat sen lisämaksusta vaikka vaaleanpunaiseksi!

Kysy lisää maalauksista:

0400 123 555

Ota yhteyttä

 Voit myÖS MYYDÄ SOITTIMESI MEILLE 

Ostamme ja otamme vastaan käytettyjä pianoja sekä flyygeleitä. Olemme kiinnostuneita erityisesti mustista sekä valkoisista soittimista. Tarjoa!