Pianot

Hyväkuntoisia uusia ja käytettyjä pianoja! Tutustu ja valitse omasi!


Käytetyt pianot

Käytetyt pianot löydät nyt verkkokaupasta!

Uudet pianot

Feurich 

Hienostunut muotoilu ja monet innovaatiot tekevät FEURICH-pianoista ainutlaatuisia soittimia. Valitut, korkealaatuiset raaka-aineet ja materiaalit, täydellinen leikkaus ja kokoonpano parhailla CNC-tarkkuuskoneilla sekä tiukka laadunvalvonta ovat tunnusomaisia FEURICHin koko tuotannolle.

Yli 400 yhteistyökumppania maailmanlaajuisesti tarjoaa täydellistä palvelua FEURICH-pianollesi.

FEURICH MOD. 115 - PREMIERE

FEURICH-pianomalliston kompaktimpana mallina tämä soitin sopii erinomaisesti moderniin kaupunkielämään, jossa tila on kallisarvoista.

Mod. 115 - Premiere -pianon innovatiivisten muotoiluominaisuuksien ansiosta sen soundi on ainutlaatuisen täyteläinen tämän kokoiselle soittimelle. Ikonisen Bauhaus-tyylisen pianon sointivärit vaihtelevat syvän tummasta kuulaan kirkkaisiin sävyihin. Miellyttävä vastus soitettaessa mahdollistaa selvästi hienot dynaamiset erot.

Tämä korkealaatuinen soitin on syntynyt tinkimättömän kehitysprosessin tuloksena:

- suunniteltu yhdessä tunnetun saksalaisen pianovalmistajan Rolf Ibachin kanssa.

- erittäin tasapainoinen ääni tämän kokoiselle soittimelle.

- tarkka FEURICH-toiminta ilman muoviosia

- tyylikäs Bauhaus-muotoilu

- FEURICH-moderaattoripedaali hiljaiseen soittoon - ei häiritse naapureita!

Malli 115 on saatavana mustaksi kiillotettuna tai valkoiseksi kiillotettuna messinki- tai kromiosin, ja se voidaan lisäksi varustaa FEURICHin (Silent) äänenvaimennusjärjestelmällä. Haluatko tietää lisää tästä soittimesta? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Hinta; Musta 5950€ ja Valkoinen 6250€

https://www.feurich.com/de/produkte/classic-pianos/

FEURICH MOD. 122- UNIVERSAL

Palkittu bestsellerimme tekee vaikutuksen hienostuneella tekniikalla ja rakkaudella toteutetuilla yksityiskohdilla sekä eloisalla ja voimakkaalla äänellä. FEURICHin innovatiivinen toiminta mahdollistaa sekä herkän pianissimon että vaikuttavan fortissimon, ja se ylittää muut vastaavan kokoiset pianot.

Pianomme Mod. 122 - Universal on jo kahdesti saanut Diapason-lehden Golden Tuning Fork -palkinnon "luokkansa parhaasta pianosta". Yhä useammat koulut ja oppilaitokset ympäri maailmaa käyttävät sitä harjoituksissa ja oppitunneilla.

- uskomattomat sävyvärit koko tuotevalikoimassa

- vankka ja kestävä rakenne

- korkealaatuinen kuusinen kaikupohja, jossa on lisäksi erikoislaminointi erinomaisen äänen- ja ilmastovakauden takaamiseksi.

- tarkka FEURICH-toiminta ilman muoviosia

- vasarat hienointa australialaista villaa

- poikkeuksellinen dynaaminen alue

- FEURICH-moderaattoripedaali hiljaiseen soittoon - ei häiritse naapureita!

Asiantuntijatiimimme kehittää mallia jatkuvasti edelleen, jotta sen laatuetu muihin merkkipianoihin nähden kasvaisi entisestään ja jotta ilmastovakautta voitaisiin optimoida.

Kaikkien FEURICH-pianojen tapaan on saatavana mustaksi tai valkoiseksi kiillotettuna messinki tai kromiosin ja lisäksi pähkinä kiiltävä, mahonki kiiltävä, tammi musta satiini, mahonki satiini, pähkinä satiini sekä pyökki satiini. Soitin voidaan lisäksi varustaa FEURICH Silencer System -järjestelmällä. Haluatko tietää lisää tästä instrumentista? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Hinta; Musta 6950€, Valkoinen, pähkinä, mahonki, tammi 7150€ ja pyökki 7100€

https://www.feurich.com/de/produkte/classic-pianos/

FEURICH MOD. 125- DESIGN

FEURICH Mod. 125 - Design on suurempi ja teknisesti monimutkaisempi versio enitenmyydystä Mod. 122 - Universal mallista. Tarkka CNC-jyrsintä ja duplex-asteikko takaavat entistä paremman jousivärähtelyn ja soinnin, jossa on runsaasti yläsäveliä. Erikoinen muotoilu ja kaunis työstö tekevät FEURICH Mod. 125 - Designista jokaisen musiikkihuoneen katseenvangitsijan.

Ainutlaatuinen FEURICHin näppäinrakenne ja samanlainen näppäinpainotus kuin flyygelissä mahdollistavat tarkan kosketuksen myös pianissimossa ja huomattavan nopean toiston. FEURICHin erikoishuovat Englannista sekä itävaltalaisesta massiivipuusta valmistetut koskettimet täydentävät profiilin. Tämä soitin tyydyttää vaativimmatkin pianistit.

- Duplex-skaalaus takaa ainutlaatuisen kirkkauden ja kiillon diskanttialueelle.

- CNC-jyrsityt siliena-helat erityisen puhtaita bassosäveliä varten.

- Wurzen AA-laatuiset vasarahuovat

- Mustat puiset koskettimet takaavat erityisen autenttisen soittotuntuman.

- tyylikäs muotoilu ja Soft close system

- lisää jalkatilaa koskettimiston alla (65 cm)

- FEURICH-moderaattoripedaali hiljaiseen soittoon - ei häiritse naapureita!

Mod. 125 -malli on saatavana mustana messinki- tai kromi-inserteillä, ja se voidaan lisäksi varustaa FEURICHin (Silent) äänenvaimennusjärjestelmällä. Haluatko tietää lisää tästä instrumentista? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Hinta; 7590€

FEURICH MOD. 133- CONCERT

Huippumallimme on konserttipiano, jossa on erityisen täyteläinen bassosointi ja tarkasti reagoiva kosketus, ja jonka sointi ylittää useimpien flyygelien soinnin. Siksi se sopii erityisen hyvin kouluihin ja konservatorioihin sekä konserttipaikkoihin ja äänitysstudioihin, joihin ei voida sijoittaa flyygeliä.

Optimaalinen koskettimisto- ja toimintosuunnittelu sekä monet piilotetut tekniset ominaisuudet ovat tälle mallille tunnusomaisia. Tarkasti liimattuun runkoon integroitu suuri äänipohja tarjoaa täydellisen basson ja pitkäkestoisen äänen diskantissa. Ruostumaton Paulellon kielilanka tuo mukanaan toisen innovatiivisen parannuksen äänenlaatuun.

- Erittäin suuri rakenne poikkeuksellisen suurta ääntä varten

- Duplex-skaalaus takaa vertaansa vailla olevan kirkkauden diskanttiäänissä.

- CNC-jyrsityt siliena jouset lisäävät basso-osuuden puhtautta.

- ruostumaton Paulello-kielilanka

- tarkka FEURICH-toiminta ilman muoviosia

- Wurzen AA-laatuiset vasarahuovat

- puiset mustat koskettimet takaavat erityisen aidon soittotuntuman

- integroitu häikäisemätön LED-valaisin ja kannessa Soft close system

- FEURICH-moderaattoripedaali hiljaiseen soittoon - ei häiritse naapureita!

Piano Mod. 133 - Concert on saatavana mustana, messinkisillä heloilla ja mahonki-värisillä huovilla tai kromisilla heloilla ja mustilla huovilla, ja se voidaan lisäksi varustaa FEURICHin Silent äänenvaimennusjärjestelmällä. Haluatko tietää lisää? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Hinta; 9250€

https://www.feurich.com/de/produkte/classic-pianos/

MOD. 123 - VIENNA "MADE IN AUSTRIA"

FEURICHin uusin innovaatio on piano Mod. 123 - Wien. Tässä mallissa on täysin uusia konsepteja pianon keskeisillä osa-alueilla, kuten toiminnassa, kotelossa ja pedaalijärjestelmässä. Tätä mallia varten FEURICH on suunnitellut uuden toimintakonseptin ja varustanut sen ©FEURICH - High Speed KAMM Action -toiminnolla. Tämä innovatiivinen toiminta mahdollistaa erittäin nopean "repetition", joka on muuten mahdollista vain parhaissa konserttipianoissa. Tämän ansiosta Vienna Piano on helpompi ja tarkempi soittaa kuin mikään muu markkinoilla oleva piano

Innovatiivisin

Lisäksi FEURICH 123 - Vienna on yksi ensimmäisistä sarjavalmisteisista pianoista, joissa on lyijytön näppäimistö. Vakaampi ja kestävämpi toiminnaltaan ja näppäimistöltään kuin kilpailijansa. Mod. 123 - Wienin kabinettiin valittiin tarkoituksella ympäristöystävällinen lakka. Täysin uusi, erittäin vankka pedaalijärjestelmä mahdollistaa paljon tarkemmat vivahteet eri pedaalitasoilla. Myös sivuäänet voidaan poistaa ensimmäistä kertaa.

Teknisiä parannuksia

Äskettäin kehitetty rautainen runko mahdollistaa koko kabinetin, mukaan lukien sivupaneelit, vaihtamisen pienellä vaivalla. Ensimmäistä kertaa pianonvalmistuksen historiassa sarjavalmisteista pianoa voi soittaa ilman kabinettia ilman ongelmia - täydellinen äänityksiä, konsertteja ja herkkiä kuljetuksia varten.Koska yläpaneeli vie paljon ääntä tavanomaisissa pianoissa, "Wienin pianossa", kuten sitä puhekielessä kutsutaan, on nerokas aukko, joka on sijoitettu tähän kohtaan. Näin saadaan suorempi ja täyteläisempi ääni ja mielenkiintoinen mahdollisuus nähdä koneiston toimintaa.

Keskeiset tiedot

Saksalainen huippulaadukas RENNER-koneisto, jossa on uusia komponentteja suunnittelumme mukaan.

©FEURICH - High Speed KAMM Action erittäin nopeaan "repetitioon"

Bechstein-vasarat, joissa on korkein huopalaatu erityisen täyteläisen äänen takaamiseksi.
Innovatiivinen kabinettimuotoilu (kaikki osat, myös sivupaneelit, vaihdettavissa, pianoa voi soittaa myös ilman kabinettia).
Ympäristöystävällinen lakkapintaPAULELLO ruostumattomasta teräksestä valmistetut kielilangat
Kabinettiin integroitu LED-valaistus
Etupeilissä oleva luukku voidaan avata paremman äänikokemuksen saamiseksi
Huoltovapaa FEURICH-poljinjärjestelmä,
erittäin tarkkaLyijytön näppäimistö
Mitat: korkeus: 123cm, leveys: 151cm, syvyys: 62cm / paino: 250kg.
Wienissä valmistettu FEURICH-piano mod. 123 - Vienna on vakiovarusteena saatavana mustana satiinina, valkoisena satiinina ja pähkinäsatiinina + kromina.
Pyynnöstä voimme tarjota kabinetin myös yksilöllisesti lakattuna, jolloin voit valita koko RAL-värivalikoimasta. Päästä mielikuvituksesi lentoon!Muita kabinettivaihtoehtoja ja -malleja tilauksesta - harkitun rakenteen ansiosta voimme toteuttaa lähes kaikki kabinettitoiveet sisustuksesta riippumatta.
Haluatko tietää lisää tästä instrumentista? Kirjoita meille!

Hinta; Musta 13950€ ja Valkoinen 14450€