FEURICH MOD. 162 - DYNAMIC I

Mallimme "162 - Dynamic I" on suosittu opetus- ja kotisoitin maailmanlaajuisesti. Yhtenä harvoista kokoisistaan flyygeleistä se tarjoaa täydellisen äänikokemuksen bassoääniä myöten. Viritettävyys on huippuluokkaa

Paulellon "ruostumaton" kielilanka on innovaatio, joka parantaa merkittävästi pianon ääntä ja pitkäikäisyyttä. Mod. 162 - Dynamic I tarjoaa poikkeuksellisen dynaamisen alueen ja hienon kirkkauden kokoonsa nähden.
- vain 162 cm pitkä
- ihanteellinen kotikäytöön
- vaikuttava basso tämän kokoiselle flyygelille- puhdas ääni koko äänispektrin alueella
- duplex-skaalaus takaa vertaansa vailla olevan kirkkauden diskanttialueella- ilmastonkestävä, monikerroksinen äänipohja
- ruostumaton Paulello-kielilanka
- innovatiivinen FEURICH-toiminto nopeaa ja tarkkaa kosketusta varten
- Wurzen AA-laatuiset vasarahuovat
- mustat puiset koskettimet takaavat erityisen aidon soittotuntuman
- FEURICH nuottijalusta, jossa on integroitu LED-valaisin (vain mustissa tai valkoisissa malleissa).

Kaikkien FEURICH-soittimien tapaan Mod. 162 - Dynamic I on saatavana innovatiivisella uudella neljännellä pedaalilla - Pédal Harmonique - joka tarjoaa tälle modernille akustiselle flyygelille laajennetun valikoiman ilmeikkäitä sointivärejä.

Flyygeli Mod. 162 - Dynamic I on saatavana useissa eri väreissä, ja se voidaan lisäksi varustaa FEURICHin Silent System äänenvaimennusjärjestelmällä. Haluatko tietää lisää tästä instrumentista? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Valitse variaatio:

14 600,00 €