FEURICH MOD. 179 - DYNAMIC II

Malli 179 - Dynamic II on voimakas ja tasapainoinen flyygeli, jonka sointi on monipuolinen ja erittäin pitkäkestoinen. Uuden valurungon ja optimoidun toiminnan ansiosta se on vieläkin parempi kuin edeltäjämalli 178, joka voitti Diapason-palkinnon "Best Grand Piano under 30 000 Euros". Loistava äänentoisto on osoittautunut hyväksi monissa pienemmissä konserttisaleissa ympäri maailmaa.

Erittäin leveä rakenne, jossa on laajennettu äänipohjapinta-ala, tuottaa kauniin, pitkäkestoisen äänen ja puhtaat, täyteläiset bassot. Ilmastonkestävä laminoitu äänipohja yhdistettynä CNC-työstettyyn valurautarunkoon takaa erinomaisen virityksen pitävyyden, ja innovatiivinen Paulellon kielilanka parantaa merkittävästi ääntä ja kestävyyttä.

- Laajennettu äänipohjapinta-ala takaa poikkeuksellisen täyteläisen ja harmonisen äänen.

- duplex-skaalaus takaa vertaansa vailla olevan kirkkauden diskanttialueella.

- ilmastonkestävä monikerroksinen äänipohja ja ruostumaton Paulello-jousilanka

- innovatiivinen FEURICH-toiminto nopeaa ja tarkkaa kosketusta varten

- Wurzen AA-laatuiset vasarahuovat

- mustat puiset koskettimet takaavat erityisen aidon soittotuntuman

- FEURICH nuottijalusta, jossa on integroitu häikäisemätön LED-valaisin (vain mustat tai valkoiset mallit).

Kaikkien FEURICH-soittimien tapaan Mod. 179 - Dynamic II on saatavana innovatiivisella uudella neljännellä pedaalilla - Pédale Harmonique - joka tarjoaa tälle modernille akustiselle pianolle laajennetun valikoiman ilmeikkäitä sointivärejä.

Mod. 179 - Dynamic II on saatavana eri väreissä, ja se voidaan lisäksi varustaa FEURICHin Silent System äänenvaimennusjärjestelmällä. Haluatko tietää lisää tästä instrumentista? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Valitse variaatio:

17 950,00 €