FEURICH MOD. 218-Concert I

Uuden, innovatiivisen FEURICH-konserttisarjan ensimmäinen malli on luotu tiiviissä yhteistyössä tunnetun pianosuunnittelijan Stephen Paulellon kanssa. Puolikonserttisoittimen ainutlaatuinen rakenne asettaa täysin uudet laatu- ja äänistandardit. Mod. 218 - Concert I:ssä käytetään vain parhaita materiaaleja ja komponentteja. Rennerin korkealaatuiset vasarat, joissa on aitoa lampaanvillaa "Weickert-Spezial", ja Tonewoodin parhaasta puusta valmistettu ensiluokkainen äänipohja muodostavat tämän ainutlaatuisen soittimen perustan.

Mod. 218 - Concert I yhdistää FEURICHin tunnetun rikkaan, lämpimän ja ilmeikkään soinnin vaikuttavaan selkeyteen, tarkkuuteen ja dynaamiseen monipuolisuuteen. Optimoitu toiminta ja huolellinen valmistus takaavat turvallisen ja hallitun kosketuksen hienoimmasta pianissimosta ilmaisuvoimaisimpaan forteen. Mod. 218 - Concert I on käytössä lukuisissa äänitysstudioissa sekä pienissä ja keskisuurissa konserttisaleissa ympäri maailmaa.

- erinomainen äänentoisto

- erinomainen johdonmukaisuus koko äänispektrin alueella

- Stephen Paulellon ainutlaatuinen kokonaissuunnittelu

- innovatiivinen FEURICH-toiminto nopeaa ja tarkkaa kosketusta varten

- ruostumaton Paulello-kielilanka

- Rennerin vasarat, joissa on aitoa lampaanvillaa "Weickert-Spezial".

- mustat puiset koskettimet takaavat erityisen aidon soittotuntuman

- FEURICH-musiikkiteline, jossa on integroitu häikäisemätön LED-valaisin

Kaikkien FEURICH-soittimien tapaan Mod. 218 - Concert I on saatavana innovatiivisella uudella neljännellä pedaalilla - Pédale Harmonique - joka tarjoaa tälle modernille akustiselle pianolle laajennetun valikoiman ilmaisullisia sävyjä.

Mod. 218 - Concert I on saatavana mustana, jossa on kullanpunainen valurunko, messinkiset helat ja viininpunaiset huovat tai harmaa valurunko, kromiset helat ja mustat huovat, ja se voidaan myös varustaa FEURICHin Silent System äänenvaimennusjärjestelmällä. Haluatko tietää lisää? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Valitse variaatio:

27 300,00 €