MOD. 123 - VIENNA "MADE IN AUSTRIA"

FEURICHin uusin innovaatio on piano Mod. 123 - Wien. Tässä mallissa on täysin uusia konsepteja pianon keskeisillä osa-alueilla, kuten toiminnassa, kotelossa ja pedaalijärjestelmässä. Tätä mallia varten FEURICH on suunnitellut uuden toimintakonseptin ja varustanut sen ©FEURICH - High Speed KAMM Action -toiminnolla. Tämä innovatiivinen toiminta mahdollistaa erittäin nopean "repetition", joka on muuten mahdollista vain parhaissa konserttipianoissa. Tämän ansiosta Vienna Piano on helpompi ja tarkempi soittaa kuin mikään muu markkinoilla oleva piano

Innovatiivisin

Lisäksi FEURICH 123 - Vienna on yksi ensimmäisistä sarjavalmisteisista pianoista, joissa on lyijytön näppäimistö. Vakaampi ja kestävämpi toiminnaltaan ja näppäimistöltään kuin kilpailijansa. Mod. 123 - Wienin kabinettiin valittiin tarkoituksella ympäristöystävällinen lakka. Täysin uusi, erittäin vankka pedaalijärjestelmä mahdollistaa paljon tarkemmat vivahteet eri pedaalitasoilla. Myös sivuäänet voidaan poistaa ensimmäistä kertaa.

Teknisiä parannuksia

Äskettäin kehitetty rautainen runko mahdollistaa koko kabinetin, mukaan lukien sivupaneelit, vaihtamisen pienellä vaivalla. Ensimmäistä kertaa pianonvalmistuksen historiassa sarjavalmisteista pianoa voi soittaa ilman kabinettia ilman ongelmia - täydellinen äänityksiä, konsertteja ja herkkiä kuljetuksia varten.Koska yläpaneeli vie paljon ääntä tavanomaisissa pianoissa, "Wienin pianossa", kuten sitä puhekielessä kutsutaan, on nerokas aukko, joka on sijoitettu tähän kohtaan. Näin saadaan suorempi ja täyteläisempi ääni ja mielenkiintoinen mahdollisuus nähdä koneiston toimintaa.

Keskeiset tiedot

Saksalainen huippulaadukas RENNER-koneisto, jossa on uusia komponentteja suunnittelumme mukaan.

©FEURICH - High Speed KAMM Action erittäin nopeaan "repetitioon"

Bechstein-vasarat, joissa on korkein huopalaatu erityisen täyteläisen äänen takaamiseksi.
Innovatiivinen kabinettimuotoilu (kaikki osat, myös sivupaneelit, vaihdettavissa, pianoa voi soittaa myös ilman kabinettia).
Ympäristöystävällinen lakkapintaPAULELLO ruostumattomasta teräksestä valmistetut kielilangat
Kabinettiin integroitu LED-valaistus
Etupeilissä oleva luukku voidaan avata paremman äänikokemuksen saamiseksi
Huoltovapaa FEURICH-poljinjärjestelmä,
erittäin tarkkaLyijytön näppäimistö
Mitat: korkeus: 123cm, leveys: 151cm, syvyys: 62cm / paino: 250kg.
Wienissä valmistettu FEURICH-piano mod. 123 - Vienna on vakiovarusteena saatavana mustana satiinina, valkoisena satiinina ja pähkinäsatiinina + kromina.
Pyynnöstä voimme tarjota kabinetin myös yksilöllisesti lakattuna, jolloin voit valita koko RAL-värivalikoimasta. Päästä mielikuvituksesi lentoon!Muita kabinettivaihtoehtoja ja -malleja tilauksesta - harkitun rakenteen ansiosta voimme toteuttaa lähes kaikki kabinettitoiveet sisustuksesta riippumatta.
Haluatko tietää lisää tästä instrumentista? Kirjoita meille!

Valitse variaatio:

13 950,00 €